Gramatika emendakinak : Zuberoako euskaraz - Etxebarne Karrikaberri, Jüje; Aguer Esquer, Agosti; Guiresse Tartaxû, Battitta; Sarasola Larretxe, Beñat; Euskaltzaindia. Jagon Saila (Bilbo : Euskaltzaindia, 2011)
Zuberoako Laminak Gau Eskolako irakasle talde batek zubereraren gramatikaz egin duen azterketa.
Keywords: Euskara -- Gramatika; Euskalkiak -- Zuberera; Monografiak; Baliabide digitalak