Gramatika emendakinak : Zuberoako euskaraz / Etxebarne Karrikaberri, Jüje ; laguntzaileak, Agosti Aguer Esquer, Battitta Guiresse Tartaxu, Beñat Sarasola Larretxe - Etxebarne Karrikaberri, Jüje (Jagon (Euskaltzaindia), 2011)
Zuberoako Laminak Gau Eskolako irakasle talde batek zubereraren gramatikaz egin duen azterketa.