Euskalkiak - Zuazo, Koldo; Alvarez, Oneka; Eizagirre Landa, Xabier; Grande, Nahia; Hidalgo, Eva; Iñarra, Iñaki; Lauzirika, June; Portugal Teresa (Gasteiz : Koldo Zuazo, 2015)
Koldo Zuazo EHUko irakaslea eta euskaltzain urgazlea da webgune honen egilea. Euskalkiak ikertzen aritua eta aditua da, eta herritar guztien eskura jarri du sarean urteetan batutako informazio mordoa www.euskalkiak.eus webgunean. Besteak beste, euskalkien ezaugarriak, jatorria, sailkapena, eta euskalki desberdinetan berba egiten duten euskal hiztun ezagunen bideoak ditu webguneak. Zuazoren esanetan, ahozko euskara, lagunartekoa, oso baztertuta geratu da, eta hutsune hori bete nahian sortu dute webgunea.
Keywords: Euskalkiak; Baliabide digitalak