Adi egon! - Solorzano, Pantxika; Armspach, Marko; Solorzano, Graxi; Haltzuet, Xano; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2021)
Pedagogia tresna hau Pantxika Solorzanoren hamar kantu eta ariketetan edo jardueretan oinarritzen da. Gogoa bildu eta erlaxatzen laguntzeaz gain, haurrek beren gorputzaren eta emozioen kontzientzia lantzea du xede.
Abestiak. Hatsa ; Arnasa hartuz ; Etzanik ; Geldi eta goza ; Adi egon! ; Arbola ; Nola sendi zara? ; Onginahia ; Gaua ; Ernatzea. -- Jarduerak. Gogoaren biltzeko lehen jarduera ; Gogoaren biltzeko bigarren jarduera ; Gogoaren biltzeko hirugarren jarduera ; Gogoaren biltzeko laugarren jarduera
Pantxika Solorzano (gitarra, ahotsa), Graxi Solorzano (ahotsa), Jean-Marc Halsouet "Xano"
5 urtetik aurrera (urdina)
Badu gainera QR kodearen bidezko eduki gehigarrietarako web-sarbidea
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurrentzako meditazioa- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurrentzako musika