Adi egon! / [Pantxika Solorzano ; ilustrazioak, Marko ; hizkuntza gainbegirada, Jean Louis Davant] - Solorzano, Pantxika (Ikas, 2021)
Pedagogia tresna hau Pantxika Solorzanoren hamar kantu eta ariketetan edo jardueretan oinarritzen da. Gogoa bildu eta erlaxatzen laguntzeaz gain, haurrek beren gorputzaren eta emozioen kontzientzia lantzea du xede.