Titiritari - Amuriza, Miren; Amenabar Larrañaga, Malen; Astiz, Iñigo (Bilbao : Portal71 : Anita Maravillas, 2024)
Titiritari poema-liburu ilustratua haurrei eta helduei zuzenduta dago. Irakurtzeko, kantatzeko, jolasteko liburu bat da. Testuek eta irudiek Portal 71k eta Anita Maravillasek elkarrekin egindako antzerki-ibilbidea dute abiaburu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia