Titiritari / [testua] Miren Amuriza ; [irudiak] Malen Amenabar ; [edizioa, Iñigo Astiz Martinez] - Amuriza, Miren (Portal71 : Anita Maravillas, 2024)
Titiritari poema-liburu ilustratua haurrei eta helduei zuzenduta dago. Irakurtzeko, kantatzeko, jolasteko liburu bat da. Testuek eta irudiek Portal 71k eta Anita Maravillasek elkarrekin egindako antzerki-ibilbidea dute abiaburu.