Biharraren hegietan - Sarasua Laskarai, Maddi (Baiona : Maiatz, 2024)
Olerki bilduma bat da, eta gai politikoak jorratzen ditu Maddi Sarasua idazle eta bertsolariak.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura