Bakarrik noa komunera! : neskentzako kita - Glureli, Anne; Brown, Alison; Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2023)
Liburu honek neskatoei komuna erabiltzen irakasten die. Irudi politen bidez, naturaltasun osoz laguntzen die beren garapenean urrats bat aurrera egin dezaten. Hazten direnean, haurrek pixoihalak erabiltzeari uzten diote. Neska honek komunera bakarrik joaten ikasi du! Bere gurasoen eta sei urratseko metodo honen laguntzaz, oso erraza izan da. Kit honek Janet Hall haur psikologoaren gurasoentzako gida bat, ipuin ilustratu bat eta eranskailuak dakartza.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ikaskuntza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentako liburuak; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura