Zertarako balio du? - Vieira Mendes, José María; Matoso, Madalena; Montorio, Bego (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2024)
Galderak egitea maite duen liburua naiz ni. Gogokoago dut galderak dituen mundua erantzunak dituena baino, ikertzea maite baitut, baita nahaspilatzea ere. Galderak egitea mundua nahastea da, eta nahasmendurik eta ikerketarik gabeko mundua mundu tristea eta aspergarria da. Horregatik, galderei erantzutea baino nahiago dut galderei galderak egitea. Batez ere, askotan egiten dizkidaten galderei.
6 urtetik aurrera (urdina)
Para que serve?
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak