Bi ahizpa / gidoia, Isabelle Sivan ; marrazkia eta kolorea, Bruno Duhamel ; [itzulpena, Miel A. Elustondo ; moldaketa grafikoa, Mikel Muro] - Sivan, Isabelle (Harriet, 2024)
Lise eta Camille ahizpak dira. Bata, kementsua eta kirolaria da, finzntzetan lan egiten du eta futbolzale handia da. Beste, hippyagoa da, irakaslea da lanbidez eta musika-tresnak osatzen ditu. Gauza guztiek ere bereizi egiten dituzte bi ahizpak, baina, hala ere, eta bitxia izan arren, etxe berean bizi dira, bitan banatuta badago ere. Baina, noiz arte? Jabeak etxea saltzea erabakitzen duenean, elkarrekin erostea pentsatuko dute. Bata bestearekin ongi konponduko al dira, ordea?