Estolderian / gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde - Laperla, Artur (Superpatata. Nahaspila kosmikoa (Bang), 2024)
Estolderian, hortxe amaitzen da espazioko trilogia hau. Lapur batek ia berea egin du, sari-ehiztari bat zeharo amorratuta dago eta Mikrongo hainbat ontzi estolda-zuloen gainean hegan dabiltza. Eta are okerrago: Bare erregea, izpi ahaltsu batez armaturik, Superpatata behin betikoz suntsitzeko prest dago. Lortuko al du?