Anderea - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Aduna : Elkar, 2024)
Katta eta lagunak trineoan atera dira, baina txilinbuelta egin die ezustean. Orduan, odola ikusi dute elurretan. Odolari segika... zer edo nor topatuko dute?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak