Anderea / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2024)
Katta eta lagunak trineoan atera dira, baina txilinbuelta egin die ezustean. Orduan, odola ikusi dute elurretan. Odolari segika... zer edo nor topatuko dute?