Enigmak : jo erronka zeure buruari munduko mirarien 25 misterioren bidez - Escandell, Victor; Sabaté, Victor; Meabe, Miren Agur (Aduna : Ttarttalo, 2024)
Probatu zure detektibe gaitasuna Enigmak bildumako erronka berri honekin! Munduko mirari eta eraikuntza miragarrienetara bidaiatuko duzu, eta aurre egingo diezu ikertzaile argienen mailako misterioei. Prestatu zure motxila eta betaurreko urdinak eta findu zure dedukzio-gaitasuna eta zure irudimena.
8-12 urteko haurrentzat
Enigmas. Desafía tu mente con 25 misterios del mundo y sus maravillas
Keywords: Igarkizunak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora-pasak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak