Enigmak : jo erronka zeure buruari munduko mirarien 25 misterioren bidez / [ilustrazioak] Víctor Escandell ; testuak, Victor Sabaté ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Escandell, Victor (Enigmak (Ttarttalo), 2024)
Probatu zure detektibe gaitasuna Enigmak bildumako erronka berri honekin! Munduko mirari eta eraikuntza miragarrienetara bidaiatuko duzu, eta aurre egingo diezu ikertzaile argienen mailako misterioei. Prestatu zure motxila eta betaurreko urdinak eta findu zure dedukzio-gaitasuna eta zure irudimena.