Tupust! - Tupust!; Taberna, Jone; Sarasola, Ainize; Rosende, Maite; Shu O.; Gurrutxaga, Maite; Jimenez, Irati; Gartziandia, Maitane; F. G., Irati; Salcedo, Regina; Garagarza Urkia, Maialen; Garay, Higinia; et al. ([Donostia] : Tupust elkartea, 2024)
Komiki antologia feminista honen atzean, izen bereko kolektiboa dago. "GU" gaiaren bueltan ardaztutako hirugarren liburu honek Euskal Herriko txoko ezberdinetako komikilarien lanak biltzen ditu tinta morez eta horiz. Liburua 21 kolaboraziorekin osatu dute. Orain artekoetan luzeena da.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura