Hatsaren poesia : olerki bilduma 2024 - Maia Urroz, Ainara; Aurkenerena Barandiaran, Joseba; Hatsa Elkartea (Senpere) (Senpere : Hatsa elkartea, 2024)
Liburu hau agertu da 2024ko apirilaren 7an 26. aldikotz Senperen ospatu den "Hatsaren Poesia"ren besta egunean. Poesia-bilduma honetan, idazle ezagunez gain, idazle hasiberri gazteak ere badira egileen artean, baita euskal literaturaren kanonean nahiz euskal poesiaren antologietan agertzen ez direnak ere. Guztira 126 olerkariek parte hartu dute.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura