Poziktibo : beldurrak harrapatzen zaituenean - Morillo, Fernando (Irun : Gaumin, 2023)
Enaitzek 13 urte ditu. Bideogile izateko ametsa zuen. Egun batean, ordea, beldur madarikatu bat sentitu zuen barnean. Eta orain ez du etxetik atera nahi. Hodeik 14 urte ditu. Enaitzen arreba da. Ausarta, leiala.Neba babestuuko duela erabaki du
QR kodea liburuari buruzko zenbait bideo ikusteko
12-16 urte (horia)
Keywords: Beldurra -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak; Nerabeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak