Poziktibo : beldurrak harrapatzen zaituenean / Fernando Morillo Grande ; [irudiak, Gaumin] - Morillo, Fernando (Euskara erratzean (Gaumin), 2023)
Enaitzek 13 urte ditu. Bideogile izateko ametsa zuen. Egun batean, ordea, beldur madarikatu bat sentitu zuen barnean. Eta orain ez du etxetik atera nahi. Hodeik 14 urte ditu. Enaitzen arreba da. Ausarta, leiala.Neba babestuuko duela erabaki du