Etxauz - Hirigarai, Pantxo (Baiona : Maiatz, 2024)
Zakarias Putxapal detektibea pipa ahoan, ke bufadek tabako usain goxoa barreiatzen, kopeta zimur, gogoeta sakonetan murgildua... Liburu honetan ukanen du lan Baigorriko Etxauz jauregian 1900 urte horietan gertatuen argitzen eta zilatzen. Jaun eta andere handien artean trebetasun etra umore finek lagun, liburu honen irakurlea zoriontzeko gaitasuna eta erakusten digu. Pantzo Irigarai baigorriarra irratilari eta antzerkilaria da, urte askotan herri kultura eta umore onetik hazten gaituena.
Keywords: Helduentzako Literatura