Bernoa - Larraza Lakunza, Juan Luis ([S.l.] : Juan Luis Larraza Lakunza, 2024)
XIV. mendean oinarritutako eleberri honek, inguruko oihanetan barna bide egiten zuen Bernoako galtzadak erraztuko du herri arteko harremana. Paisaia zoragarri hauetan, bertako bizitza, borroka eta maitasuna, dena nahasturik aurkituko du irakurleak, bertakoen izaera azaltzen diguten gertakizun txundigarri askoren artean.
Bibliografia: [496.] or.
Keywords: Helduentzako Literatura