Irritaia, amore ez emateko umorea - Mattin (Anglet : Zortziko, 2024)
84 ilustrazioz osatutako bilduma bat da. Umorea erabiliz gizarteko gai askotarikoen inguruko kritika «eraikitzailea» egin nahi izan du marrazkilariak. Umorezko marrazki-liburu indartsua eta irudimentsua da, eta ekologia, ekonomia, gizarte, erlijio eta politikaz mintzo zaiguna.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura