24 ordu oihanean - Cook, Lan; Thomas, Stacey; Brea, Unai (Donostia : Ttarttalo, 2021)
Esploratu Borneoko oihan tropikalaren barnealdea, Ellie eta Danny bikiekin. Ikasi nola laguntzen dien zuhaitzak landatzeak arriskuan dauden animaliei, eta zergatik kakalardoak garrantzitsuak diren oihana osasuntsu egoteko. Ondoren, egiozu aurre munduko katurik bitxienetako bati. [ODS 15: Lehorreko ekosistemetako bizitza]
Glosarioa: 62. or.
8 urtetik aurrera (gorria)
24 hours in the Jungle
Keywords: Basoak; Ekologia; Ingurumena; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak