Egizu lo : lotarako kantak (Donostia : Elkarlanean, 2005)
Sehaska kantuen bilduma. Kantari eta diska desberdinetatik hartutako kantuak.
. Egunsentiko ametsetan / Benito Lertxundi . Altxalilia / Oskorri . Gure haur honen / Olatz Zugasti . Haur baten beharra / Oskorri . Lo kanta / Amaia Zubiria . Haurra sehaskatxoan / Urretxindorrak . Naiari / Imanol . Amaren bularra (sehaska kanta) / Niko Etxart . Haurtxoa sehaskan / Aritzak . Ttun-kurrun-kuttun / Jon Bergaretxe, Julen Lekuona . Loa-loa ttuntturrun / Lurdes Iriondo, Xabier Lete . Haurra egizu lotto-lotto / Olatz Zugasti . Haur kanta II-III / Imanol . Iluna denerako / Benito Lertxundi . Loa-loa / Haizea . Sehaska kanta / Imanol . Lo hadi aingürua / Maddi Oienhart . Sahatsaren loa / Pello Ramirez.
Keywords: Lo-kantak