Mirabella eta sorginen basoa - Muncaster, Harriet; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2024)
Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Mirabella eta familia osoa sorginen gustuko oporrak igarotzera abiatu dira. Txintxo-txintxo portatu nahi du Mirabellak, baina sorgintxo baten lagun egin berri da, eta hura bihurri samarra da... Lortuko ote du Mirabellak oraingoan sorgin txintxoa izatea?
8 urtetik aurrera (gorria)
Mirabelle in Double Trouble
Keywords: Sorginak; Maitagarriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak