Mirabella eta sorginen basoa / [testua eta ilustrazioak, Harriet Muncaster ; itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Muncaster, Harriet (Mirabella (Mezulari), 2024)
Haren ama sorgina da, eta aita maitagarria, eta Mirabellak bietatik gorde du zerbait. Mirabella eta familia osoa sorginen gustuko oporrak igarotzera abiatu dira. Txintxo-txintxo portatu nahi du Mirabellak, baina sorgintxo baten lagun egin berri da, eta hura bihurri samarra da... Lortuko ote du Mirabellak oraingoan sorgin txintxoa izatea?