Narrazioak eta olerkiak : R. M.ª Azkue Literatura Sariak 2021 - Resurrección María Azkue Saria ( 2021. Bilbo); Loinaz, Karla; Mitxelena, Maddi; Olazabal, Larraitz; Ruiz, Maria; Cestona, Nerea; Aizpuru, Hegoa; Elorza, Aner; Sarasola, Malen; Enbeita, Peio; Retegi, Oihane; Uribe-Etxebarria, Sara; et al. (Bilbo : Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa : Euskaltzaindia, 2022)
2021eko edizioan Resurreccion Maria Azkue haur eta gazteentzako literatura sarietan sarituak izan diren idazle gazteen narrazio eta olerkiak.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskal literatura -- Sariketak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Poesia