Narrazioak eta olerkiak : R. M.ª Azkue Literatura Sariak 2021 / [hainbat egile, Karla Loinaz ... et al. ; testuen hizkuntza-orrazketa, Euskaltzaindiaren Hizkuntza Kalitatearen Behatokia (HIZBEA)] - Loinaz, Karla; Mitxelena, Maddi; Olazabal, Larraitz; Ruiz, Maria; Cestona, Nerea; Aizpuru, Hegoa; Elorza, Aner; Sarasola, Malen; Enbeita, Peio; Retegi, Oihane; Uribe-Etxebarria, Sara; Borromee, Esteban; et al. (Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa : Euskaltzaindia, 2022)
2021eko edizioan Resurreccion Maria Azkue haur eta gazteentzako literatura sarietan sarituak izan diren idazle gazteen narrazio eta olerkiak.