Eta zer? / [testua] Sonia Coudert ; [ilustrazioak] Grégoire Mabire ; [itzultzailea, Imanol Salegi (Bakun SL)] - Coudert, Sonia (Ibaizabal, 2024)
Eguna joan eta eguna etorri, Basilik ikaskideren bati eraso egiten dio jolastokian. Inor ez da ausartzen aurre egiten. Halako batean, ordea, ikasle berri bat iritsi da, eta Basilik burla egin dionean, begietara zuzen-zuzen begira, erantzun egin dio: ETA ZER?