Gazteak euskaraz : nori berea da zuzenbidea - Erauskin, Abeliñe; Artabe, Ziortza; Eguzkiza, Jesus; Argiarro, Aitziber; Tolosa, Idoia; Zarandona, Irati; Gómez, Jon; Eguzkiza, Tere; Morente, Enrique; Oar-Arteta, Ana; Labayru Fundazioa ([Bilbo] : Labayru Fundazioa, 2024)
Gazteen euskara aberastea helburu duten bideo-podcast-ak (B2 eta C1 mailak). Labayru Fundazioak Bilboko Udalarentzat ekoitzitako materiala da. Material honen helburua gazteen komunikazio-gaitasunaren garapenean lagungarri izatea da. Adibide praktikoen bidez, gazteek lagunartean euskara jatorra, zuzena eta egokia erabiltzeko baliabideak eskaintzen dira. Peru eta Sharif Areatzan jesarri dira bertako ezki handien gerizpetan. Solasaldiaren ondoren, hizkuntzari buruzko hainbat argibide entzungo dituzue.
B2 eta C1 mailak
Batxilergoa
DBH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Ahozkotasuna; Euskara -- Metodoak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Erreferentzia-materialak