Uhaldean - Xénakis, Françoise (1930-2018); Alvarez Santa Cristina, Jose Luis (Tafalla : Txalaparta, 1993)
Bere ttipian, liburu guztiz eder eta hunkigarria, zinetan eta benetan. Amodioeta duintasunaren erresuma unibertsalera bidaia ahaztezina. Maitasuna eta konpromezua ez ditugu aurrerantzean begi eta kolore berdinez ikusiko, ez eta, ziurrenik, orainarteko kemen eta intentsitate berberez. Zerbait aldatuko da gugan. Sakontasunean irabaziko dugu.
Liburu honek Nafarroako Gobernuko eta Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Elle lui dirait dans l´ile
Keywords: Helduentzako Literatura