Uhaldean / Françoise Xénakis ; itzultzailea, José Luis Alvarez Santacristina - Xénakis, Françoise (1930-2018) (Amaiur (Txalaparta), 1993)
Bere ttipian, liburu guztiz eder eta hunkigarria, zinetan eta benetan. Amodioeta duintasunaren erresuma unibertsalera bidaia ahaztezina. Maitasuna eta konpromezua ez ditugu aurrerantzean begi eta kolore berdinez ikusiko, ez eta, ziurrenik, orainarteko kemen eta intentsitate berberez. Zerbait aldatuko da gugan. Sakontasunean irabaziko dugu.