Narrazioak eta olerkiak : R. M.ª Azkue Literatura Sariak 2022 / [hainbat egile, Noa Martinez Azofra ... et al. ; testuen hizkuntza-orrazketa, Euskaltzaindiaren Hizkuntza Kalitatearen Behatokia (HIZBEA)] - Martinez Azofra, Noa; Martin Ansa, Lur; Arruabarrena Destribats, Lorea; García de Vicuña Alzola, Leire; Arabolaza Palomo, Manex; Arabolaza Ojanguren, Iraia; Iturbe Orbegozo, Nahia; Garcia Muñoz, Eneko; Mendizabal Lekuona, Unai; Madariaga Apaolaza, Kattin; Mitxelena Rivero, Iraide; Mateos Zeberio, Beñat; et al. (Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa : Euskaltzaindia, 2024)
2022ko edizioan Resurreccion Maria Azkue haur eta gazteentzako literatura sarietan sarituak izan diren idazle gazteen narrazioak eta olerkiak.