Manttalingo alaba - Etxaburu, Mikel (Arre : Pamiela, 2024)
Mikel Etxaburu Osak Saturrarango kartzelan giltzapean izan ziren emakumeak oroitu eta aldarrikatu nahi izan ditu Manttalingo alaba bere poesia lan berrian. Soiltasun argiz idatzia, poemaz poema dakartza itsas ertzeko ziegetan barreiatutako emakumeek jasandakoak. Gaur egunera etorrita, oroimenaren aldarria ez da debalde, hari ikusezin batez lotzen du irakurlea.
Arabako Foru Aldundiak antolaturiko Ernestina de Champourcin XXXIII Poesia Saria 2023
Keywords: Helduentzako Literatura; Poesia