Manttalingo alaba / Mikel Etxaburu - Etxaburu, Mikel (Poesia (Pamiela), 2024)
Mikel Etxaburu Osak Saturrarango kartzelan giltzapean izan ziren emakumeak oroitu eta aldarrikatu nahi izan ditu Manttalingo alaba bere poesia lan berrian. Soiltasun argiz idatzia, poemaz poema dakartza itsas ertzeko ziegetan barreiatutako emakumeek jasandakoak. Gaur egunera etorrita, oroimenaren aldarria ez da debalde, hari ikusezin batez lotzen du irakurlea.