Herensugeen gordelekua / Richard Brightfield; marrazkiak Paul Abrams; itzultzailea, Iñaki Mendiguren - Brightfield, Richard (Aukeratu zeure abentura (Timun Mas - Elkar), 1988)
Altxorra duzu zain herensugeen gordelekuan. Herensugeen altxor zoragarriaren bila zabiltza. Zakon aztiaren laguntzaz, herensugeen gordelekutik hurbil dagoen dorre baten puntura iritsi zara. Bapatean, danbatekoak entzuten dituzu dorreko atean. Tarlane da, herensugeen nagusi maltzurra! Ihes egin behar duzu! Zarkonek bere makila magikoa altxa... eta herensuge hegalari bat agertzen da dorrearen izkinan.