1818-2018 Kontsulatuko Merkataritza Eskolatik Ekonomia eta Enpresa Fakultateko Elkano atalera = 1818-2018 de la Escuela de Comercio del Consulado a la Facultad de Economía y Empresa, Elcano - Bilbao-Goyoaga, Ana; Diego, Rosa de; Aguirre Aguirre, Maria; Buruaga Marín, Alfredo; Martinez, Emmanuel Eva; Flores García, Pedro Melchor; Intxausti Irazabal, Mª Angeles; Martín Rodrigo, Marian; Olmo Olañeta, Luis Javier del; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua (Bilbao : Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2018)
1818an Bilbon sortu zen lehen Merkataritza Eskolaren ibilbide azkarra kontatzen du iburu honek, egungo Elkanoko egoitzaraino, Euskal Herriko Unibertsitateko Ekonomia eta Enpresako Fakultatean.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskal Herriko Unibertsitatea. -- Ekonomia eta Enpresa Fakultatea; Monografiak