Txirulaz II - Zabala, Xabier; Toquero, Julian; Auzmendi, Joxe Mari (1954-2020); Hik Hasi (Lasarte-Oria : Xangorin, 1995)
"Txirulaz" liburuarekin hasitako ildoari jarraituz, liburu honek musika mota desberdinak globalki ezagutzeko bide izan nahi du. Asmo horrekin, "Txirulaz II" liburu honetako hirurogei abestiak lau atal desberdinetan banatzen dira: gabonetakoak, herrikoiak, mazioartekoak eta klasikoak.
Keywords: Txirula -- -Partiturak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Txirula -- -instrumentuak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Monografiak