Txirulaz II / egilea, Xabier Zabala ; [marrazkiak, Julian Toquero ; koordinatzailea, Joxe Mari Auzmendi] - Zabala, Xabier (Xangorin, 1995)
"Txirulaz" liburuarekin hasitako ildoari jarraituz, liburu honek musika mota desberdinak globalki ezagutzeko bide izan nahi du. Asmo horrekin, "Txirulaz II" liburu honetako hirurogei abestiak lau atal desberdinetan banatzen dira: gabonetakoak, herrikoiak, mazioartekoak eta klasikoak.