Luteziako bizitzia! - Lachenaud, Marine; Coulon, Yves; Erbin, Jérôme; Bastide, Jean; Fenech, Philippe; Goscinny (1926-1977); Uderzo, Albert (1927-2020); Arzallus, Maddalen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Bruño, 2024)
K.A. 52. urtean gaude. Erromatarrek Lutezia osoa armaz hartuta daukate osoa? ez! Idefix buru duela, Luteziako animalia menderakaitzen banda batek oraindik ere burua makurtu gabe eusten die indarrez sartu nahi dutenei. Eta bizimodua ez da batere erosoa Lutezia erromatartu nahi duten Labienus jenerala eta haren txakur taldearentzat.
Camulogenoren ezpata ; Lutezia ala sutezia? ; Luteziako iratzargailua
10 urtetik aurrera (berdea)
Idéfic el les Irreductibles. Ca balance pas mal à Lutèce!
Letra larria
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura