Luteziako bizitzia! / testuak, M. Lachenaud, O. Serrano ; marrazkiak, D. Etien, P. Fenech ; [itzulpena, Maddalen Arzallus Antia (Bakun itzulpenak SL)] - Lachenaud, Marine (Idefix eta menderakaitzak (Bruño), 2024)
K.A. 52. urtean gaude. Erromatarrek Lutezia osoa armaz hartuta daukate osoa? ez! Idefix buru duela, Luteziako animalia menderakaitzen banda batek oraindik ere burua makurtu gabe eusten die indarrez sartu nahi dutenei. Eta bizimodua ez da batere erosoa Lutezia erromatartu nahi duten Labienus jenerala eta haren txakur taldearentzat.