Nire musika-kutxa - Kazabon, Antton; Caballero, Paul (Donostia : Erein, 2024)
Denok izaten dugu txikitan jostailuren bat besteak baino gehiago gustatzen zaiguna, beste guztien gainetik dagoena, beste guztien gainetik maite duguna. Ez al da horrela? Bada beste zerbait, ordea, gehien-gehien maite dugun jostailu horren gainetik dagoena. Munduko jostailu guztiak baino gehiago maite duguna. Izan ere, guk jostailuak besarka ditzakegu, baina jostailuek badakite gu besarkatzen?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura