Nire musika-kutxa / Antton Kazabon ; marrazkiak, Paul Caballero - Kazabon, Antton (Igelio igela (Erein), 2024)
Denok izaten dugu txikitan jostailuren bat besteak baino gehiago gustatzen zaiguna, beste guztien gainetik dagoena, beste guztien gainetik maite duguna. Ez al da horrela? Bada beste zerbait, ordea, gehien-gehien maite dugun jostailu horren gainetik dagoena. Munduko jostailu guztiak baino gehiago maite duguna. Izan ere, guk jostailuak besarka ditzakegu, baina jostailuek badakite gu besarkatzen?