Munduketariak - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin; EHIGE (Donostia : Erein, 2024)
Harmonyren ikasgelan mundu osoa kabitzen da, hainbat jatorritako familien haurrak biltzen dira han eta mundu osoa entzuten da: arabiera, txinera, errumaniera, urdua, edo hizkuntza... Hegazkin bat ere prestatu dute, gelazkina, eta, flop-flop-flop, gelakideak mundu osora hegaldatzen dira: Errumaniara, Nikaraguara, Pakistanera, Txinara, Marokora... Gaur goizean Nigeriara joatekoak ziren, baina hain zuzen ere Harmonyk izan behar zuen gelazkinaren pilotua, eta Harmony, ai, Harmony ez da inon ageri...
10-12 urte (berdea)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du.
EHIGE Euskal Herriko Ikasleen Gurasoen Konfederazioak eta Ordiziako Euskal Eskola Publikoko Komunitateak bultzaturiko lana da.
Keywords: Inklusioa; Kultura-aniztasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak