Ostegun izan zen gizona - Chesterton, Gilbert Keith (1874-1936); Garzia Garmendia, Juan; EIZIE; Euskadi. Kultura Saila (Euba : Ibaizabal, 1997)
"Ostegun izan zen gizonak" bat egiten ditu genero poliziakoaren intriga, abentura-eleberriaren erritmoa, literatura fantastikoaren amets-giroa, komikotasun zorao, gogoeta kosmiko larria eta beste hainbat elementu sinboliko eta filosofiko.
The Man who was Thursday
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak