Magic coloring book - Di Fatta, Vincenzo ([S.l. : s.n.], 2004)
Animaliak margotzeko liburu magikoa.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ilusionismoa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Magia -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Liburu mutuak