Ixabel, ttikitako nire lagunari - Kazabon, Antton ([S.l.] : Antton Kazabon, 2024)
Bai, Ixabel, zure eskutitzari erantzutea erabaki dut, baina lasai eta luze. Berrogei urte behar izan dituzu niri gutun hau idazteko, eta nik ere orain patxadan idatzi nahi dizut. Hamaika urte genituenean esatera ausartu ez nintzen guztia azaldu nahi nizuke nire gutun honetan.
Keywords: Helduentzako Literatura