Bubu eta haren lagunak - Park, Yoon-sun; Pochelu, Joana (Bilbo : A Fin de Cuentos, 2024)
Bubu Anttonen txakurra da. Zoe eta Raul auzoko bi adiskideekin batera, iratxoz, giltza magikoz eta objektu bizidunez bete munduak irudikatzen iragaten dute denbora. Baina... eta hori guztia benetan existituko balitz? Yoon-Sun Parken komiki zoro eta fantastiko honetan adiskide talde alaia eta Bubu paregabea segituko ditugu bost abentura barregarritan, haurren eta txakurraren begietatik deskubrituko ditugunak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Boubon et ses amis
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura