Ez naiz ondo akordatzen : autohagiografia bat 101 ataletan / Karlos Linazasoro - Linazasoro, Karlos (Literatura (Elkar), 2024)
Santu baten bizitza kontatzen duen idazkiari deitzen zaio hagiografia, eta honako hau duzue, egileak berak kontatuta, bere santubizitzaren azalpen xehe eta guztizkoa, menosten hasitako oroimenak uzten dion neurrian betiere. Bertan aurkituko ditu irakurleak mirari harrigarriak, hitzaldi txundigarriak, eskuerakutsi miragarriak, doatsutasunezko ekintzak... Baita adarjotze bikainak, megalomania gaitzak, hipokondria galantak, erudizio alferrikakoa. Ironiaren ukitu etengabea, estilistaren eskujoko orohartzailea, literaturazalearen presentzia nonahi eta noiznahikoa... Horra liburu bakan, bakar eta desberdin honen ezaugarrietako batzuk. On egin!